oda...

Huffingtonpost: Ljepota Hrvatske je neosporna

Korčula (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
02.07.2013.
u 11:22

Dioklecijanova palača, splitske Bačvice, Plitvice, Mljet, Trogir, rijeka Krka, grad Hvar, uvala Stiniva na Visu, Dubrovnik, Korčula, Rovinj te Zagreb najljepše su hrvatske destinacije

– Od poznatog starog grada Dubrovnika pa sve do Rovinja, Korčule, Zagreba i Splita – hrvatska je ljepota neosporna. A koji je bolji način za proslavu ulaska Hrvatske u EU od posjeta toj zemlji? – piše poznati američki internetski portal Huffingtonpost koji je tako popratio ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Među ostalim, u tekstu piše da se svi nadaju kako će hrvatsko članstvo pridonijeti trajnoj stabilnosti u regiji". Spominju se i ratna zbivanja koja su neizostavan dio povijesti Hrvatske, a uz to se i prisjećaju napora koji je uložen kako bi zemlja postala dio europske obitelji.

Posebna pozornost posvećena je Rovinju, Korčuli, Dubrovniku, Visu, Hvaru, Plitvicama, Mljetu, Trogiru i nacionalnom parku Krka te prirodnim ljepotama i veličanstvenim spomenicima u tim mjestima, poput  Dioklecijanove palače, splitskih Bačvica. U galeriji su prikazane fotografije koje najbolje oslikavaju ljepotu hrvatske prirode. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije