Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li i vi među njima?

Istraživanje pokazalo da svaki osmi muškarac na sprovod nosi kondom; 'za svaki slučaj'

Pixabay/Sarah Johnson
02.06.2023.
u 06:00

Ne samo da se seks može iskoristiti za popunjavanje praznine, već i odvraća pozornost od emocionalne boli u kojoj ste se našli.

Koje je najčudnije mjesto na kojem ste imali seks? U tematskom parku? U moru? U krevet vaših roditelja? Ponekad se raspoloženje jednostavno zahukta i čini se da neki muškarci žele biti spremni – bez obzira gdje se nalazili. Novo istraživanje američke marke kondoma Trojan otkrilo je da jedan od osam muškaraca priznaje da na sprovod nosi kondome, 'za svaki slučaj', prenosi Metro. Naravno, pohvalno je što muškarci vode brigu o sigurnom i zaštićenom seksu, ali… sprovod? Stvarno?

Pa, vijest možda i ne zaslužuje kolutanje očima kao što isprva mislite. Prema istraživanju, tuga nas napaljuje. Ima smisla kad bolje razmislite. Ne samo da se seks može iskoristiti za popunjavanje praznine, već i odvraća pozornost od emocionalne boli u kojoj ste se našli. Također oslobađa endorfine, takozvani 'hormon sreće'.

VEZANI ČLANCI: 

Anketa Trojan's State of Sex, koja je razgovarala s 2000 odraslih osoba u dobi od 18 do 35 godina, također je otkrila da je 65% ispitanika ponijelo zaštitu na prvi spoj, iako je 63% reklo da će najvjerojatnije pitati za korištenje kondoma kad su već u krevetu sa svojim partnerom.

Bilo je i nekih drugih zanimljivih rezultata. Od anketiranih, 77% je reklo da bi muškarci i žene trebali biti jednako odgovorni za pružanje zaštite, a 78% muškaraca reklo je da bi radije bili odgovorni za nošenje kondoma nego da tjeraju svoju partnericu na kontracepciju. Nešto više od polovice ispitanih žena reklo je da bi radije da njihovi partneri nose kondome nego da one uzimaju pilule.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Komentara 1

NO
Nostromo
07:49 02.06.2023.

Ma koje gume, nema toga, niti ga je ikad bilo, samo sipaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije