zanimljivi podaci..

Istraživanje pokazalo: Evo koliko vremena provedemo spavajući, a koliko vodeći ljubav!

Shutterstock
07.08.2023.
u 12:30

Koliko dugo spavate? Gledate TV? Radite?

Jedina aktivnost na koju provodite veći dio života je spavanje. Ali kako se to može usporediti s poslom, druženjem i smijehom? Naime, 26 godina ukupnog života provedemo spavajući. Nakon spavanja, čak 12 godina utrošimo na poslu, a u gledanju televizora nam prođe 8,8 godina, piše Dreams.

Na shopping nam „ode“ 8,5 godina života, a 3,6 godina nam prođe u jelu i piću. Iako živimo u internet eri, statistika pokazuje da provodimo nešto više od tri godine surfajući internetom. 

Čak dvije godine života vam prođu u sastancima, a podatak interesantan ženama je da im čak godinu i pol dana prođe u šminkanju. Iako vam se čini da vam najviše vremena prolazi u putovanju s posla i od posla, svega 60 dana života utrošite na prijevoz.

U fizičkoj aktivnosti nam prođe 1,2 godina života, a u vođenju ljubavi 117 dana. Posebno je zanimljivo da muškarci u životu doživljavaju orgazam 9 sati, dok žene cijeli život u orgazmu uživaju tek 1 sat. Detaljna statistika iznesena je na Twitter profilu World of Statistics.

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije