Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Izbačena je s obiteljskog odmora zbog bikinija: ‘Sigurno su u pitanju moje grudi!’

Tik Tok
03.07.2023.
u 12:30

Caitlyn je zatim otkrila da je u poruci pisalo da se "nitko ne osjeća ugodno" imati je u blizini zbog njezinog bikinija

Korisnica društvenih mreža Caitlyn je u videu na TikToku ispričala kako je izbačena s obiteljskog odmora zbog svog kupaćeg kostima. Naime, otkrila je da su je zamolili da napusti godišnji odmor, ali ona tvrdi da je to zbog njenih velikih grudi, piše The Sun.

U videu objavljenom na njezinom TikTok računu @berealwithcaitlyn, Caitlyn je objasnila situaciju i prisjetila se: “Izbačena sam s obiteljskog odmora jer sam nosila bikini – ovo je moje vrijeme za priču. Voljela bih da se šalim s ovim, ali zapravo se ne šalim. Da to stavim u kontekst, to je bilo nedugo nakon što sam imala operaciju povećanja grudi. Isplanirali smo ovo ljetno kampiranje s obitelji i sve je išlo jako dobro dok moj dečko nije dobio ovu neobičnu SMS poruku od određenog člana svoje obitelji.”

@berealwithcaitlyn

Do you think women wearing bikinis is offensive? Was i being shamed for my choice of surgery?

♬ original sound - BE REAL CAITLYN

Caitlyn je zatim otkrila da je u poruci pisalo da se "nitko ne osjeća ugodno" imati je u blizini zbog njezinog bikinija. “Sada, samo da kažem, uvijek sam nosila bikinije i išli smo na mnoge obiteljske odmore godinama prije ovoga. U poruci je također pisalo da ne žele da itko drugi u obitelji mlađe dobi misli da je normalno nositi takav bikini", dodala je.

Caitlyn je ispričala kako je bila iskreno u šoku i nije mogla vjerovati. Dodala je: “Osjećala sam se tako osuđivano i općenito tako zbunjeno. A ovo dolazi od nekoga za koga sam mislio da će razumjeti koliko je važna pozitivna slika o vlastitom tijelu. Da ne spominjem da je većina žena ovih dana samouvjerena i udobna se osjećaju u otkrivajućim bikinijima i navedena osoba ih također nosi. A moji bikiniji su obični bikiniji, baš onakvi kao i od svake druge djevojke na plaži."

Potom je imala poruku za člana obitelji, dok je video zaokružila riječima: “Samo naprijed, možeš me izbaciti sa svog obiteljskog odmora, ali i dalje ćeš ići na plažu, a i dalje će biti djevojaka u bikinijima. Nećeš ih moći izbjeći." Caitlyn se također pitala je li nepravedno osuđena jer je operirala grudi. U naslovu je upitala: “Mislite li da je ovo nepristojan bikini?"

Korisnici TikToka stali su na njezinu stranu, te su pisali kako ne mogu vjerovati da se netko može tako ponašati. "Uvijek postoji netko kome se nešto neće svidjeti, a ima svoje mišljenje o tome! Nosi ga i ignoriraj kritike", glasio je jedan komentar. "Ako imaš samopouzdanja zašto bi se osjećala loše jer je netko nesiguran zbog toga? Što bi drugo trebala odjenuti na plažu?", dodala je druga korisnica. "To je suludo. Bikiniji su također kupaći kostimi, dakle ovo je nepotrebno. Definitivno nesigurno, mrziteljsko ponašanje s njezine strane", komentirala je treća korisnica.

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

 

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
13:08 05.07.2023.

Ako se na privatnoj plaži smije jesti samo ono kupljeno kod njih onda je tu sve jasno. Doručak NE služi da si "poneseš za kasnije". Draga gospođo, dobro došli u 21. stoljeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije