Prekid ljubavi

James Blunt dobio nogu jer je djevojka morala grliti jastuke

'Singer James Blunt poses for a portrait in New York September 19, 2007.  REUTERS/Lucas Jackson  (UNITED STATES)'
'LUCAS JACKSON'
05.10.2009.
u 15:50

Zvijezdi koja je otpjevala hit "You're beautiful" presudila je manekenka Natasha Archdale ostavivši ga jer je mnogo vremena provodio uz glazbu.

Pjevač James Blunt dobio je košaricu i ponovno je na tržištu slobodnih muškaraca. Zvijezdi koja je otpjevala hit "You're beautiful" presudila je manekenka Natasha Archdale ostavivši ga jer je mnogo vremena provodio uz glazbu.

Tužna ljepotica, umjesto da bude u njegovu zagrljaju, kaže, stalno je grlila jastuke te je zbog toga život nastavila sama, a 35-godišnjaka ostavila da grca u suzama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije