PROMO

Kako je Thala u samo tri mjeseca nametnula trendove

Thala beach bar
26.08.2022.
u 11:19

Premda postoji tek od 1. lipnja ove godine, Thala je krenula ambiciozno, kvalitetno i s odličnim smislom za zabavu, te postavila visoke standarde

Novi Vinodolski je Zagrepčanima uvijek bio siguran izbor. Naravno, ne samo njima, ali dobar dio stanovnika metropole ljeti bi se spustio do Novog; blizu je, zgodno je, puno sporta, dovoljno zabave, a zadnjih petnaestak godina tu su se dogodili i neki ozbiljni hoteli.

Thala beach bar se savršeno uklapa u ono što Novi Vinodolski želi biti, ili već dobrim dijelom jest.

Moderan, šaren, razigran i ugodan plažni bar kakvog se ne bi sramilo niti jedno jadransko ljetovalište.

U travnju 2022. je Thala nastala. Gradilo se, natkrila terasa, složili baldehini, ambijentalna rasvjeta i još ponešto tih zgodnih detalja koji dijele „pajzle“ od pravih plažnih barova. Stotinjak ljudi sada stane u Thalu, ali ta brojka nabubri kada se događaju koncerti, partiji, živi i živahni nastupi...

- Trudimo se iskočiti iz prosječnosti, vjerujem da je Thala to uspjela već u svojoj premijernoj sezoni. Nudimo vrhunsku Costa kavu, slažemo zanimljive koktele, ali još je važnije to što imamo doista bogat program. Tematski partiji, utorkom i subotom nastupi uživo, četvrtkom DJ (zatekli smo za pultom zagrebačkog DJ-a Sašu Šoštarića – nap. a.), tu smo odmah uz more, na Šetnici Franje Tuđmana – prema riječima vlasnika lokala koji žonglira postocima koji govore da su mu najčešći gosti Hrvati, potom Slovenci, pa Austrijanci i Nijemci.

A da ne pretjeruje kada nabaraja aktivnosti, pokazuje i podatak da će se upravo u Thali slaviti nakon humanitarne utakmice 9. rujna, kada u Novom gostuju Humane zvijezde 03. Prikuplja se novac za djecu ustanove Novi korak, a Thala je ujedno i donator/sponzor u toj akciji. Lijepo.

Planovi za 2023. već postoje, Thala će se prometnuti u mjesto i za odlične doručke, što je trend ne samo na Jadranu. A kako u Thali ne priznaju prosjek, za vjerovati je da će i ti doručci biti na visokoj razini. Ne i astronomski skupi, jer Thala nije takvo mjesto.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije