SASTOJCI: 1 pakiranje listova za lazanje i kanelone Aurelia, 1 mali crveni luk, 2 češnja češnjaka, 600 g mljevene junetine, 50 g slanine, 750 g umaka od rajčice, pola šake listova svježeg bosiljka, 250 g skute, maslinovo ulje, ribani sir, sol i papar
PRIPREMA: Na maslinovu ulju dinstajte luk pa dodajte češnjak i slaninu. Umiješati junetinu, dinstati kratko miješajući te zaliti umakom od rajčice, posoliti i popapriti po ukusu. Kada je meso kuhano, umiješati bosiljak. Listove za kanelone premazati umakom od rajčice te napuniti mesom i zarolati.
Slagati u posudu za pečenje jedan do drugog, po vrhu namazati rajčicom, zatim skutom i ribanim sirom.
Peći oko 35-40 minuta na 180 ° C.
>>Isprobajte lazanje bolonjez s ovčjim sirom