U slast

Kaneloni Aurelia punjeni mesom u umaku od ljetnih rajčica s bosiljkom

Kaneloni
Foto: Thinkstock
29.06.2014.
u 11:00

Za ovo jelo potrošit ćete oko 80 kuna i pola sata

SASTOJCI: 1 pakiranje listova za lazanje i kanelone Aurelia, 1 mali crveni luk, 2 češnja češnjaka, 600 g mljevene junetine, 50 g slanine, 750 g umaka od rajčice, pola šake listova svježeg bosiljka, 250 g skute, maslinovo ulje, ribani sir, sol i papar

PRIPREMA: Na maslinovu ulju dinstajte luk pa dodajte češnjak i slaninu. Umiješati junetinu, dinstati kratko miješajući te zaliti umakom od rajčice, posoliti i popapriti po ukusu. Kada je meso kuhano, umiješati bosiljak. Listove za kanelone premazati umakom od rajčice te napuniti mesom i zarolati.

Slagati u posudu za pečenje jedan do drugog, po vrhu namazati rajčicom, zatim skutom i ribanim sirom.

Peći oko 35-40 minuta na 180 ° C.

>>Svi vole lazanje s mesom!

>>Isprobajte lazanje bolonjez s ovčjim sirom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije