Prvi doticaj s kolačima rodio se kada mu je bilo 10 godina jer je pomagao majci kod pripreme, a danas, sa samo 22 postao je glavni slastičar u popularnoj Jolie Petite Patisserie slastičarnici na Knežiji.
Juraj Klepić dolazi u Zagreb s 14 godina iz malog sela Rešetari kraj Nove Gradiške i upisuje srednju ugostiteljsku školu za slastičara. Interes za kolačima pretvarao se u veliku ljubav kroz godine, iako je bilo i nekoliko padova. "Posao u kuhinji jako je težak i naporan, pa mi je ponekad ta ljubav i nestajala. Ipak, nakon svakog uspjeha i pada sve sam više zavolio ovaj posao", otkrio nam je Juraj koji je prije Jolie Petite Patisserie zanat pekao kod Petre Jelinić u slastičarnici Mak na konac i kod Roberta Hromalića u Timeu.
Nekoliko ljeta radio je na moru kao samostalni slastičar i tada je, kako kaže, pobijedio strah od posla, pa danas stvara prava mala umjetnička djela čiji izgled osmišljava potpuno sam. "Ponekad mi poznanici i suradnici predlože svoje ideje, ali onda ih ja provedem po nekoj svojoj želji."
Svaki kolač koji radi ima puno komponenti u sebi, od biskvita, 1 - 2 kreme, gel, glazura, dekoracije, pa Juraj kaže kako mu je za jedan potreban čak cijeli dan! "Svi me pitaju koliko vremena mi treba za izradu jednog kolača, a to je jako teško pitanje. Dok se svaki dio kolača napravi, ohladi, spoji u kalup, završi s glazurom - treba mi otprilike cijeli radni dan."
Hrabru Dariju multipla skleroza nije spriječila da uživa u životu:
Upravo zbog toga slobodnog vremena baš i nema, ali kada ga 'uhvati' provodi ga kao tipičan 22-godišnjak - s prijateljima i djevojkom.
Za vlasnike slastičarne i svoje šefove, bivšu manekenku Ljupku Gojić Mikić i nogometaša Mihaela Mikića ima samo riječi hvale. "Sretan sam jer radim s njima. Rijetko tko bi dao priliku ovako mladom dečku da bude glavni slastičar u novootvorenoj slastičarni. Oni su mi to omogućili i sada zajedno napredujemo."
Ponosan na svoj tim, Juraj kaže kako uživa u svakom trenutku svog posla, iz dana u dan.