Jeste li isprobali ovu metodu?

Kuharica otkriva kako najlakše oguliti češnjak - treba vam samo topla voda

Shutterstock
17.07.2020.
u 07:00

Vrlo jednostavna metoda s kojom ćete spriječiti da miris češnjaka ostane na rukama.

Profesionalni kuhari često ističu koliko je češnjak bitan začin u nekim jelima, ali isto tako obraćaju pažnju i kako ga oguliti. 

Gastro novinarka i urednica, Sarah Jampel, otkrila je jednu metodu s kojom će guljenje češnjaka biti vrlo jednostavno, prenosi The Sun. 

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara!

Odvojite režnjeve jedan od drugog i stavite ih u vrelu vodu na minutu. Izvadite ih van, pažljivo jer su vrući, a ljuska će sama otpasti.

Ova metoda odlična je kada trebate oguliti veću količinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije