recept

Ljeto na tanjuru uz šarene paprike punjene kozjim sirom

paprika s kozjim sirom
Shutterstock
20.06.2014.
u 13:03

Poslužite kao samostalan vegetarijanski obrok ili kao prilog pečenom mesu

SASTOJCI:

desetak paprika raznih boja (crvenih, zelenih, žutih), dvije vrste mladog sira (kozja skuta i feta), bosiljak, peršin, češnjaka

PRIPREMA: Paprike operite, očistite od sjemenki i napunite smjesom koju ste napravili od mladog sira, istisnutog češnjaka i sitno nasjeckanog bosiljka.

Zagrijte grill-tavu ili roštilj pa ispecite paprike tako da se sir u njima fino zagrije. Poslužite kao samostalan vegetarijanski obrok ili kao prilog pečenom mesu.

>>Napravite sami domaći sladoled na štapiću od lubenice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije