Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romansa na moru

Ljubav cvate: RTL-ova voditeljica uživa s bratom Zorana Milanovića u Dubrovniku

Kresimir Milanovic i Ana Strizic prosetali gradom i razgledavali gradske znamenitosti
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
07.08.2016.
u 22:20

Riječanka i poduzetnik zajedno su oko godinu dana, a Ana ja već prije priznala kako se odlično slažu

RTL-ova voditeljica i novinarka Ana Strizić (28) ljetne dane provode u Dubrovniku u društvu dečka Krešimira Milanovića (45), brata bivšeg premijera Zorana Milanovića.

Riječanka je već prije priznala da se odlično slaže sa 16 godina starijim poduzetnikom.

– Nalazili smo se neko vrijeme prije nego što smo prohodali u studenom. Jednostavno smo se našli, odlično se slažemo, smijemo, zafrkavamo, imamo iste interese i jako nam je lijepo zajedno – otkrila je Ana prije nekoliko mjeseci.

Zaljubljeni par inače često putuje. Početkom godine posjetili su New York i Miami, a ovo ljeto u predahu od radnih dana uživaju na Jadranu.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

>> Voditeljica RTL-a u vezi s bratom Zorana Milanovića: 'Jako nam je lijepo zajedno'

Komentara 83

LU
Lujo123
22:33 07.08.2016.

Ovaj probisvijet i lopina bi moral znati kak je vrijeme kad su se nosile odore dezena poput hlačica koje nosi bilo od 1990. do 1995. godine. No tada je ovaj junak vjerojatno s svojim bracom bil u Minkenskoj bojni. Fuuj. Kak ova familija nema srama.

DU
Deleted user
22:38 07.08.2016.

..da nije brat od mala mirka..mala rtlovica..bi prosla pored i prid njega bacila jednu kunu..

SS
Sveti@Stepinac
22:40 07.08.2016.

Odakle njemu soldi za silna putovanja je tabu tema u novinama iako je javna tajna da je bivša vlada s Milanovićem na čelu namještala njemu silne poslove. Lako je tako biti uspješan poduzetnik. Naravno to je lopovluk i ništa drugo ali novine to ne propitkuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije