povrijeđen je

'Saznao sam da me moja supruga s kojom sam 15 godina u braku varala noć prije našeg vjenčanja - s mojim kumom'

shutterstock
26.02.2021.
u 23:20

Imali su seks noć prije njihovog vjenčanja kada mu je ona otišla dati vjenčani prsten.

- Bio sam zadovoljan, volio sam suprugu s kojom sam 15 godina u braku i naš obiteljski život. No, sada sam otkrio da me je varala noć prije našeg vjenčanja, s našim kumom i mojim najboljim prijateljem. Volim je već 19 godina i osjećam se potpuno shrvano nakon ovog šokantnog otkrića - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Priznala mu je tijekom zabavne večeri koju su imali kod kuće. Bila je pijana i počela je imati čudne komentare o njegovom najboljem prijatelju, a kada ju je pitao o čemu priča, saznao je sve. Imali su seks noć prije njihovog vjenčanja kada mu je ona otišla dati vjenčani prsten i tu tajnu čuvali 15 godina.

- Uvijek sam bio obiteljski čovjek, a sada samo nalazim izlike zašto da se maknem iz kuće. Djeca znaju da nešto nije u redu i počinju zauzimati njezinu stranu. Iako se ispričala, ne mogu podnijeti biti u istoj sobi s njom. Sada ozbiljno razmišljam o razvodu jer ne vidim izlazak iz ove situacije - zaključio je.

- Vaša je supruga napravila veliku pogrešku, ali ta je pogreška bila prije više od deset godina. Naravno da imate svako pravo osjećati se uzrujano, ali želite li doista odbaciti vašu ljubav? Zvuči kao da se uistinu kaje te noći i želi riješiti stvari s vama. Možete obnoviti svoju vezu i povjerenje, ali morat ćete poslušati razloge zbog kojih je uopće varala - odgovorila mu je Deidre.

Poslužite se ovim odličnim trikom i iscijedite sav sok iz limuna: Potreban vam je samo štapić za ražnjiće!

Komentara 8

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:10 27.02.2021.

Znaju oboje supružnika da se to desilo više od jednog puta. Problem je što to zna i najbolji prijatelj koji to vjerojatno redovito koristi. Odseliti se u Australiju i početi novi život. Englezi dobro kotiraju u Australiji. Djeci će tamo biti čak i bolje nego u Engleskoj.

DU
Deleted user
23:51 26.02.2021.

Novine samo kopiraju priče ljudi sa reddita. Novinarstvo više nije potrebno.

OL
oLo
23:59 26.02.2021.

Bla bla bla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije