Travel Channel

Ministar Darko Lorencin i David Skoko kuhali s legendarnim motoristom Hen­ryjem Coleom

Lorencin, Skoko i Henry Cole
Foto: PR FOTO
1/5
16.05.2015.
u 11:22

Ministar Darko Lorencin i David Skoko s legendarnim motoristom Hen­ryjem Coleom kuhali i posluživali goste u Batelini. Kiša je bikerima Hen­ryju i Davidu poremetila plan vožnje ali ne i druženje!

Henry Cole, legendarni je britanski motorist koji ljubiteljima putovanja na Travel Channelu već 16 godina predstavlja najbolje motorističke rute svijeta.

Henry upravo snima novu sezonu svog serijala Najbolje vožnje motorom u Hr­vatskoj.

Tim je povodom posjetio kolegu bikera Davida Skoku. Jaka kiša im nije dozvolila da puno snimaju na motorima, pa su Henry i David svu zabavu prenijeli u kuhinju konobe Batelina gdje im se pridružio i ministar turizma Darko Lorencin pa su zajedno kuhali i posluživali goste.

Ministar Lorencin se u kuhanju i prezentiranju hrane snašao puno bolje od Hen­rya, a to su zabilježile i kamere Travel Channela.

„Volim kuhati, posebno ribu naravno“, izjavio je.

Pod budnim okom chéfa Davida Skoke ministar i Henry su iznosili i prezentirali riblje specijalitete.

„Kiša nam je malo poremetila plan snimanja na putu, ali zato je ovdje u kuhinji Bateline priređen pravi spektakl. Zahvaljujem Davidu na gostoprimstvu i minis­tru Lorencinu na pomoći. Dobro smo se zabavili i kušali fantastična jela.“

Nakon druženja, ekipa je morala na put, a David ih je ispratio na svom motoru.

„Henry je spontan i opušten, isti ispred i iza kamere. Vozi taj sjajni stari motor Métisse, što nije baš jednostavno vjerujem. Nadam se da će sretno stići do So­fije. Motori su nam zajednička strast. Jako me zanima kako će izgledati serija, ali imaju još mnogo kilometara za prijeći prije nego se vrate u Britaniju i krenu s montažom“ rekao je David.

Foto: PR FOTO

Rutu kroz Hrvatsku nastavljaju preko otoka Cresa, Krka i Raba, zatim kratko prate jadransku magistralu pa se preko Paga spuštaju do Zadra. Slijedi Skradin, a njihova zadnja postaja u Hrvatskoj je Split.

Henry Cole u svojem serijalu Naj­bolje vožnje motorom predstavlja posebnosti, tradiciju i gastronomiju svakog mjesta koje posjeti. Serijal će se na Travel Channelu prikazivati u stu­denom ove godine u 130 zemalja svijeta.

Cijela ruta koju snimaju proteže se od Ljubljane duž hrvatske obale, pa preko Bosne i Srbije do bugarske prijestolnice Sofije u koju planiraju stići 1. lipnja.

>>Njemački biznismen očaran našom zemljom: Hrvatska je zemlja iz snova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije