za jedan vikend

Najnoviji hit: Razvedite se u hotelu s pet zvjezdica

razvod
VL FOTO
29.05.2012.
u 11:32

Nizozemski poduzetnik gledao je svog prijatelja kako prolazi kroz mučnu rastavu i odlučio otvoriti hotel za parove koji to žele riješiti ekspresno...

Kad ljubav ugasne, ljudi se samo žele razdvojiti i više ne misliti o bivšem partneru. No mučna rastava nikako da završi. Zato je Nizozemac Jim Halfen osmislio hotel koji će im olakšati stvar. I dok se oni jedan vikend zabavljaju u odvojenim sobama, sav "prljav" posao za njih će obaviti odvjetnici.

Papire pokažu sucu 

Hotel za razvod (Divorce hotel) nudi odvjetničke timove koji pomažu ljudima kako bi dogovorili detalje rastave u rekordno kratkom roku, kao što je podjela imovine, visina alimentacije, posjeti djeci i slično. Bračni parovi Divorce hotel mogu posjetiti na više lokacija u Nizozemskoj budući da je smješten u nekoliko luksuznih hotela. Cijena aranžmana je od tri do 10 tisuća dolara, a par nakon razvoda dokumente mora pokazati sucu. I tada mogu mirno napustiti hotel te se uputiti svako na svoju stranu. Zauvijek. 

Uspjeh se temelji na procjeni para je li uopće spreman za razvod. Koncept ovog kreativnog poduzetnika dosad je isprobalo 17 parova, a samo se jedan nije uspio nagoditi. Nizozemski poduzetnik planira širiti posao i na druge zemlje, primjerice Njemačku i SAD gdje danas gotovo polovina brakova završava razvodom.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije