Nakon što pogledate video, zaključit ćete da i nema neke tajne u pripremi popularnog Big Maca. To je htio dokazati i McDonaldsov kuhar Dan Coudreaut te pokazati da se i u popularnom lancu brze hrane koriste prirodni sastojci.
– To je sto posto baš kao i u McDonaldsovim restoranima – otkrio je glavni chef Coudreaut pokazujući na svježe mljeveno meso te pokazao i koji su tajni sastojci umaka Big Mac. On se sastoji od krastavaca, majoneze, senfa, češnjaka, luka i paprike u prahu.
Za pripremu je potrebno izrezati pecivo, ispeći pljeskavicu, a detaljniji postupak pogledajte u videu. Iako hamburger nije baš nalikovao zvijezdi McDonaldsove kuhinje, ostaje nam pomisao da sastojci koji se koriste u restoranu i nisu baš sastojci koje je Coudreaut koristio za kućnu pripremu dvostrukog hamburgera. Ono što nismo imali prilike provjeriti je njegov okus. Iako je i on vjerojatno različit jer je domaći okus ipak domaći, sljedeći put kad se odlučite počastiti hamburgerom mogli biste ga napraviti i doma, od svježeg povrća i provjerenih sastojaka.