brige ostavio za sobom

Nasmiješeni Bernie Ecclestone krstari Jadranom i uživa u odmoru

bernie ecclestone
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/14
12.08.2014.
u 22:34

Bernie Ecclestone stigao je u Dubrovnik prije dva dana sa drugom suprugom Fabianom, odakle je jahtom Petara otplovio prema Hvaru

Čim se nagodio u procesu gdje je optužen za primanje mita, Bernie Ecclestone zaputio se svoje omiljeno ljetno odredište, Dalmaciju.

Prije dva dana Bernie je stigao u Dubrovnik sa drugom suprugom Fabianom, odakle je jahtom Petara otplovio prema Hvaru, u čijem je akvatoriju danas viđen.

Čim je usidrio jahtu na Paklinskim otocima, privukao je pažnju mladih Francuskinja koje su prolazile pokraj. Počele su ga dozivati, a Bernie se sa osmijehom odazvao pozivu, primaknuo ogradi i srdačno mahnuo.

>>Ecclestone 'kupio' slobodu nagodbom od 100 milijuna dolara!

>>Bernie Ecclestone sa suprugom uživao na Hvaru

>>Bernie Ecclestone 10-ak minuta lovio golubove u Dubrovniku

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije