VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE Konoba Navetta, Dragonja 116, Valbandon

Navetta ponos ovog mjesta s razlogom

storyeditor/2023-07-09/PXL_070723_101343994.jpg
14.07.2023.
u 09:23

Bez obzira jeste li na ljetovanju u Valbandonu, u prolasku samo prema Puli ili negdje u blizini, konoba Navetta na glavnoj prometnici kroz mjesto, vrlo je ugodno mjesto za okrjepu. Cijene, za nas domaće, nisu pretjerane, no hrana je ipak kvalitetnija nego u ostalim restoranima koje smo ovih dana posjetili u Istri.

Lignje na žaru 15 eura, a tagliata od ramsteka s Grana Padanom i rikolom 18,50 eura. Možda nešto skuplje nego drugdje, ali i bolje. Prednost je i velika terasa koja je u hladu, i na kojoj svaki gost može pronaći svoj mir. Carpaccia od bifteka, od tune, salate od hobotnice, pedoči na buzaru, jadranska riba, odresci, pečenja sve do pizza te deserta poput soufflea od čokolade i dobrih vina, zadovoljit će raznolika nepca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije