chefovi restorana Apetit

Neka vaš dom zamiriše na božićni punč. Evo kako ga pripremiti

Punč
MARTINA CVEK
18.12.2017.
u 10:20

Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša podijelili su recept za pripremu božićnog punča.

Koliko delicija, ideja i mašte u prosincu. Ima li još koje jelo zimsko jelo koje još nismo probali, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša podijelili su recept za pripremu božićnog punča.

Sastojci za 2l
1 limun
1l crvenog porta
1l soka od grožđa
2 štangice cimeta
6 klinčića
5 žlica smeđeg šećera
8 žlica grožđica

Foto: MARTINA CVEK
Foto: Martina Cvek

Limun oprati vrućom vodom i izrezati na ploške, ploške limuna zajedno s portom, sokom od grožđa, štangicom cimeta i klinčićem staviti u lonac i na laganoj vatri zakuhati. Sa smeđim šećerom zasladiti i pustiti da se arome razviju, zatim procijediti , u čaše stavit po malo grožđica i zaliti pučom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije