Kolekcija

Neonsko donje rublje koje svijetli u mraku dizajnera H. Hollanda

henry holland (1)
Arhiva VL
30.08.2012.
u 13:51

Henry Holland iz modne kuće The House Of Holland vjeruje da je donje rublje jednako važno kao i odjeća koja se vidi, pa je dizajnirao ono koje svijetli u mraku

Engleski dizajner Henry Holland dizajnirao je svoju prvu kolekciju donjeg rublja koja se "nosi da bi bila viđena", a za kampanju je surađivao s fotografom Benom Wellerom. Prvi je put pozornost privukao 2000. godine majicom nadahnutom 80-ima s natpisom "I'll tell you who's the boss, Kate Moss" (u prijevodu s engleskog: reći ću ti tko je glavni, Kate Moss), koja mu je osigurala prvu kolekciju i osnivanje vlastite modne kuće.
Od sada se ekskluzivno u engleskom dućanu Selfridges može kupiti linija njegova donjeg rublja, za muškarce i žene, koja svijetli u mraku.

– Htio sam da naša prva linija donjeg rublja stvarno bude viđena – kaže dizajner i dodaje da su neonske boje savršene za ljetne kombinacije koje otkrivaju malo više.
– Rublje koje svijetli u mraku, što vam više treba? – rekao je.
Holland vjeruje da je donje rublje jednako važno kao i odjeća koja se vidi i priznaje da bi mu, da nije u braku, bilo drago da dovede nekoga kući i otkrije kako nosi njegovo donje rublje. Kaže da je to san svakog dizajnera donjeg rublja.
– Tko kaže suprotno, laže –  tvrdi Henry.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije