jednu čašu, molim

Njujorški kafić prodaje samo – vodu iz slavine!

voda
VL FOTO
07.09.2012.
u 13:54

Posjetitelji kafića izuzetno su zadovoljni uslugom, iako u njemu ne mogu naručiti ništa osim – vode!

 

Najbolja voda iz slavine može se popiti u njujorškom kafiću Molecule opremljenom najsuvremenijim sustavom pročišćavanja vode. Čaša vode u nedavno otvorenom kafiću koji prodaje samo nju stoji jedan dolar. Čini se da posao cvate.

– Naša je voda zdravija i čišća od obične zato što nema nikakvih kemijskih i mineralnih sastojaka. Naš sustav filtracije ima čak sedam faza, uključujući i UV i ozonski tretman – kaže vlasnik originalnog bara Molecule Adam Ruhf.

Dodaci koji se mogu naručiti po cijeni od jednog dolara su vitamini, minerali i elektroliti.

 

Komentara 2

CT
cave tonitrum 62
14:05 07.09.2012.

Pipa, konju, pipa!!!!

FE
fefellerunt
14:10 07.09.2012.

Kamo ide ova znanost, nekada je "bogatstvo" bode upravo bilo u zdravim mineralima i kemijskim sastojcima, a ovdje se hvale sa umjetno dodanim vitaminima i tko zna čime. Nem ado kvaliteten izvorske vode, ali ne sumnjam kako će uskoro i destiliranu vodu sa "dodacima" prodavati kao najzdravije piće. Ipka je to suvremena civilizacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije