pomutili joj planove

Očajna mama ne razlikuje svoje blizanke: 'Doktori su pogrešnu bebu izvadili prvu'

Shutterstock
11.09.2024.
u 15:30

Mama nije sigurna koja je od njezinih blizanki koja zbog zabune u bolnici te im je dala pogrešna imena

Saffron Crisp (24) ispričala je da je porođaj preokrenuo njezine dobro zacrtane planove. Pažljivo je odabrala imena za svoje djevojčice prije nego što su se uopće rodile, ali kada su babice prvo izvukle "pogrešnu" bebu, njezin plan je bačen u kaos, piše Mirror.

Majka blizanki objasnila je da bebama dala imena prije nego što su rođena, ali nakon rođenja nije bila sigurna u pravi identitet svojih blizanki. "Moj konzultant je ušao i rekao da su prvo izvukli pogrešnu bebu! Dakle, pogrešna beba je prva izašla van i s obzirom na to da je prvo dijete koje je trebalo izaći Delilah, drugo dijete je Azayla", objasnila je 24-godišnjakinja.

Mama iz Ipswicha tijekom trudnoće izabrala je imena koje su bile označene kao beba A i beba B. Bebu A nazvala je Delilah, a bebu B Azayla pretpostavljajući da će se roditi tim redoslijedom. Zabuna je počela kada je Saffron, koja je planirala prirodni porod, hitno dovezena na hitni carski rez.

VEZANI ČLANCI:

Rečeno joj je da će beba A biti prva rođena, ali to se nije dogodilo. Nakon poroda novopečena majka se našla u zapanjujućoj situaciji kada je primijetila da nešto ne štima. Azayla, koja je tijekom cijele trudnoće bila veća blizanka, odjednom je postala manja od njih dvije, a rečeno joj je da je to Delilah!

Unatoč zabuni, Saffron i njezin partner odlučili su ne mijenjati imena, iako više nisu mogli biti sigurni koja je koja blizanka. "Blizanka A bila je manja blizanka, bila je najbliža izlazu i rečeno nam je da će blizanka A izaći prva bez obzira na sve. Kada su izvadili bebe, samo su mi ih kratko pokazali, a zatim je Delilah prebačena na intenzivnu njegu", ispričala je Saffron.

Tijekom cijele trudnoće, Azayla je bila veće dijete. Nakon što ju je primila u naručje, pomislila je koliko je sićušna i koliko će tek onda Delilah biti malena. "Delilah će biti upola manja od nje i paničarila sam jer sam mislila da će dugo biti na intenzivnoj njezi. Ali kad su šest sati kasnije donijeli Delilah u moju sobu, bila je ogromna", objasnila je.

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

"Samo su izvukli koju su htjeli i nazvali je Delilah, ali moj partner i ja smo ih pogledali i rekli smo da nećemo mijenjati imena jer ona je Azayla u svakom pogledu, a ona je Delilah. Pogledate ih i oni jednostavno izgledaju kao svoja imena, a mislim da bih ih vjerojatno promijenila čak i da su izašle u pravom redoslijedu", zaključila je Saffron.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije