PROMO

Odmor je vrijeme za obitelj

Odmor u Austriji (1)
Foto: © Österreich Werbung
1/7
PR
Autor
PR članak
09.12.2013.
u 08:30

U austrijskim skijaškim regijama odmor ujedno znači i sretne trenutke s obitelji. U ponudi se nalaze raznovrsni doživljaji i za djecu i za roditelje.

Obiteljski odmor bez opterećenja. Već se pri doručku osjećate bliži vašoj obitelji. Čak i kada djeca jedva čekaju da se popnu na skijaške staze. Nije ni čudo, austrijske su skijaške regije optimalno prilagođene potrebama i željama obitelji s raznolikim ponudama: šarmantni i vrhunski obrazovani učitelji skijanja, blage padine, valovite staze, sela za igru u snijegu.

Pritom svatko pronađe vrijeme i prostor za sebe kako bi svjesno preispitali sami sebe i jednostavno se prepustili. Na skrovitom mjestašcu izvan skijaških staza možete uživati u blagoj strani zime, napuniti baterije i nakon toga se opet brzim tempom spustiti stazom. Prilikom navraćanja u skijašku kolibu osjetit ćete autentičnu radost življenja domaćih stanovnika. Osim toga uživat ćete u prekrasnoj panorami, visokim i granitno sivim planinama okrunjenim blistavo bijelim pokrivačima od snijega i ledenjacima.

Navečer se već veselite tome što ćete opet vidjeti djecu, čije oči sjaje jer su proveli uzbudljivo popodne. No obiteljski dan još uvijek nije završio, očekuje vas još uzbudljivih doživljaja: noćno sanjkanje, kupanje u zatvorenim bazenima, terme, opuštajuća večera u dolini.

Kada nakon svega toga prije spavanja osjetite radost svoje djece i sjetite se svojih sretnih trenutaka, postanete svjesni: sretan odmor znači i sretnu obitelj. To je jedan vrlo intenzivan osjećaj sreće koji će još dugo ostati prisutan, čak i kada se vratite u svakodnevicu.
 

Želite prijaviti greške?