Turistička patrola

Oduševljenje dočekom i hranom splasnulo zbog jednog računa

biograd (1)
Dino Stanin/PIXSELL
03.08.2011.
u 12:00

Biftek omotan pršutom i zavezan koncem te posut izrezanim bademima, a kao dodatak cijeli krumpir pečen u celofanu ispod peke

Moj tekst o restoranu pretvorio se u glavnu priču. Kao što sam bio oduševljen dočekom, tako sam bio zadovoljan i izvrsnošću hrane. Dečki su mi preporučili specijalitet kuće – biftek Cadena. Zaista domišljato i zanimljivo.

Biftek omotan pršutom i zavezan koncem te posut izrezanim bademima. I kao dodatak cijeli krumpir pečen u celofanu ispod peke, s dodatkom domaćeg vrhnja. Istina, taj biftek samo je deset kuna skuplji od onih koje sam jeo na Jadranu, a koji su znatno lošiji. I da ne bi ispalo kako sam ispjevao odu jednom restoranu, za kraj ću reći i jednu zamjerku.

Naime, novi vlasnik restorana nije mi znao izdati R1 račun. Na taj problem nisam naišao samo kod njih nego i kod većine drugih ugostitelja na srednjem Jadranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije