Naručite

Online servis za naručivanje hrane, Jelovnik.hr, otvorio je svoja virtualna vrata i u Rijeci

Jelovnik.hr od sada i u Rijeci
Foto: Jelovnik.hr
22.07.2014.
u 12:32

Slijedom svojih uspjeha u Zagrebu i Velikoj Gorici, jelovnik.hr odlučio je svoje poslovanje proširiti i na Rijeku

Jelovnik.hr online je servis za naručivanje hrane koji korisnicima omogućuje jednostavno naručivanje hrane  iz restorana i dostavu u samo nekoliko poteza mišem. Slijedom svojih uspjeha u Zagrebu i Velikoj Gorici, Jelovnik.hr odlučio je svoje poslovanje proširiti i na Rijeku. Kantrida, Kastav, Kostrena, Vežice, Matulji i svi ostali dijelovi Rijeke od sada imaju mogućnost jednostavnog naručivanja hrane putem interneta u samo 3 klika.

Narudžba hrane preko servisa vrlo je jednostavna, praktična i brza! Dolaskom na Jelovnik.hr birate kvart u koji želite dostavu hrane, odaberete restoran ili vrstu kuhinje, naručite i čekate dostavljača. Hranu plaćate pri preuzimanju.
Bilo da ste kod kuće ili na poslu, a iznenada vas je uhvatila želja za finom i ukusnom hranomJelovnik.hr pravo je rješenje za vas.

Naručite svoju omiljenu hranu ovdje.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
dragica949
19:05 23.07.2014.

Jedan je takav catering otvoren u mom neposrednom susjedstvu.Kad bi samo ljudi znali iz kakvog im odurnog,prljavog,neurednog prostora dobavljači nose hranu. Tu su štakori domaće životinje. Užas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije