VITA COCO

Otkrivena tajna vječne Madonnine mladolikosti

Madonna
Live Nation
05.02.2010.
u 13:40

Spasonosna brazilska voda od kokosa navodno je tajna koja se krije iza nevjerojatno dobrog izgleda slavne pjevačice koja već godinama žari i pali medijskim prostorom.

Dvadesettrogodišnji Jesus Luz, s kojim je slavna Madonna navodno prekinula vezu, zaslužan je, čini se, posredno za njezin često hvaljen mlađahni izgled. On joj je naime predstavio "detoksicirajuću" vodu Vita Coco koja se u Brazilu spravlja od kokosa i navodno ima brojne pozitivne učinke na zdravlje. Među ostalim i onaj da pomlađuje.

Madonna je "spasonosnu" vodu počela piti prošle godine dok je bila na zahtjevnoj turneji "Sticky and Sweet" i od tada, gdje god ide, sa sobom nosi najmanje dvije boce vode.

Oduševljenjem je zarazila i svoje kolege pa su u Vita Coco investirali i Demi Moore i Matthew McConaughey.

Komentara 4

VI
vitaszorcms
13:51 05.02.2010.

Gluposti,ta Madonna je bakica koja si umišlja da je šiparica.

OB
-obrisani-
13:52 05.02.2010.

Ma ku..eva vodica! Koje kretenarije....

ND
natasa_de
20:53 06.02.2010.

Da,zato u Brazilu svi izgledaju lijepi i mladi i nema staraca! Ma koje trkeljanje!!! A to kaj je potrosila milione da bi izgledala mladje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije