sretna priča

Platila je glumcu da joj bude mladoženja na lažnom vjenčanju: 'Htjela sam se osvetiti bivšem!'

TikTok
06.06.2024.
u 15:30

Ono što se dogodilo nakon toga nije mogla očekivati ni u najluđim snovima

Jedna žena je angažirala glumca da joj bude "mladoženja" u očajničkom pokušaju da bivšeg dečka učini ljubomornim. Ali nije znala da je dramatičan zaplet odmah iza ugla. Naime, zaljubljenica u tarot Noah tvrdila je da je nakon što se njen bivši vjenčao odlučila poduzeti drastične mjere kako bi mu se osvetila, piše The Sun. 

U sada već viralnom videu objavljenom na TikToku, Noah (@111noah1111) je rekla da je odlučila lažirati vlastito vjenčanje. Ali umjesto da samo fotografira sebe u vjenčanici okružena prijateljima i obitelji, otišla je korak dalje. Kako bi lažna ceremonija djelovala realističnije, Noah je angažirala glumca koji se pretvarao da je mladoženja, a oboje su izgledali glamurozno u bijeloj odjeći.

VEZANI ČLANCI:

Fotografije 'sretnog para' također su uključivale malo dijete koje je mladoženja držao - za kojeg je Noah tvrdila da je također "plaćeno" za tu ulogu.No, cijela situacija postala je još zanimljivija kada je Noah priznala da se, lažirajući vjenčanje, zapravo zaljubila u šarmantnog glumca

Slatka bajka tu nije završila jer je par postao obitelj. Na pravom vjenčanju mladenka je nosila vjenčanicu koja je grlila njezinu figuru, u kombinaciji s prekrasnim velom i elegantnom frizurom. Glumac, ovoga puta pravi mladoženja, je izgledao je elegantno u tamnoplavom odijelu, dok se par držao za ruke i gledao jedno drugome u oči. Preslatka peteročlana obitelj prije nekoliko je mjeseci objavila je njihovu pravu fotografiju ispred bijelog božićnog drvca.

@111noah1111 #greenscreen i play entirely too much but i am dying at this trend 🤣🤣🤣 #fyp #crazy #irememberwhen ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

"'Zaplet': zaljubila sam se u svog lažnog mladoženju i stvarno se udala za njega, i rodila sam naše dvoje djece, a. posvojili smo i bebu koja je bila plaćeni glumac", ispričala je.

Nepotrebno je reći da je isječak postao viralan na TikToku, ostavljajući gledatelje potpuno zaprepaštenima bizarnom pričom i obratima.  ''Tvoj život je zapravo film, zašto?'', netko je napisao. Netko drugi se uključio: "Svemir je stvarno rekao svoje." "Volimo manifestirajuću kraljicu", smijala se jedna osoba. 

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije