berba grožđa

Počela berba plavca malog - na starinski način

groždje, plavac (1)
Foto: Slobodan Rosić
1/4
13.09.2012.
u 09:18

Da bi se iz plavca malog izvukla i zadnja kapljica, najkvalitetniji grozdovi se probiru i prerađuju na starinski način.

Berba plavca malog, postupa i dingača je u tijeku i ovogodišnji je urod izuzetne kvalitete. Da bi se iz plavca malog izvukla i zadnja kapljica, najkvalitetniji grozdovi se probiru i prerađuju na starinski način.

Ove dvije mlade dame zatekli smo u vinariji Matuško gdje je upravo probirna berba za Matuškov Superior.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
19:52 14.09.2012.

ako grah nisu jele sve je ok..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije