Ugledni njujorški restoran "230 Fifth" odlučio se na svoj meni uvrstiti jedno potpuno radničko jelo – hot-dog. Pecivo s hrenovkom i senfom, međutim, u skladu je s reputacijom restorana i riječ je o "običnom" hot-dogu. Jer, ako se tamo odlučite naručiti hot-dog, stajat će vas čak 2.300 dolara. Zašto?
U finom briošu premazanom maslacem od bijelih tartufa nalazi se hrenovka od nemasne govedine sušene šezdeset dana i obogaćene crnim tartufima. Kečap je začinjen šafranom, a neizostavan je i najfiniji francuski senf. Umak kojim je posipan zapravo je karamelizirani luk pirjan u šampanjcu Dom Perignon i sto godina starom vinskom octu. Kao dodatak služi se domaći kiseli kupus s najfinijim kavijarom, također zaliven šampanjcem, te poslužen s mini krastavcima, ali i listićima zlata.
Ipak, priuštite li si ovakav "kompletan" obrok, osim što ćete se fino najesti, zbrinut ćete oko 9200 beskućnika koji se hrane u pučkim kuhinjama kojima je i namijenjen prihod od prodaje.