milina

Ovu su hrvatsku plažu nudisti proglasili 3. neotkrivenim rajem u Europi

Plaža Kordovan
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
03.02.2014.
u 12:30

Utočište u uvali s kristalno čistim morem uz hlad borove šumice i bijelih stijena i oblutaka otkrili su nudisti pa plažu proglasili neotkrivenim rajem.

Plaža za koju nisu čuli ni lokalni stanovnici idealno je mjesto za sve koji traže mir skrivene uvale.

Jedna je od takvih je i plaža Kordovan koja se smjestila na otočiću Jerolim unutar Paklinskih otoka kod Hvara. Iako je otočić poznat kao naturističko odredište koje je čak i CNN uvrstio među 15 najboljih nudističkih plaža na svijetu, pravi raj krije se s druge strane otoka, piše The Huffington Post.

Utočište u uvali s kristalno čistim morem uz hlad borove šumice i bijelih stijena i oblutaka otkrili su su nudisti pa plažu proglasili neotkrivenim rajem. Plaža Kordovan tako se našla na 3. mjestu top ljestvice neotkrivenih nudističkih plaža u Europi.

Na ljestvici se još nalaze i španjolska Playa de los Muertos, Spiaggia di Guvano u Italiji, plaža Wild Pear u Velikoj Britaniji, CHM Montalivet resort u Francuskoj, Crvena plaža na Kreti te portugalska plaža Adegas.

>>Evo koja je hrvatska uvala među 38 naljepših na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije