Restoran

Recept: Usluga, hrana, cijene i nostalgija

dubrovnik (1)
VL
16.07.2012.
u 12:00

Porciju bijelog rižota s gamberima, porciju hobotnice, salatu i pola litre pošipa platio sam 213 kuna

Restoran \"Kamenice\" u srcu starog grada, na Placi, ima sve što lokalni restoran treba imati. Ljubazno osoblje, brzu uslugu, odličnu hranu i razumne cijene. Porciju bijelog rižota s gamberima, porciju hobotnice, salatu i pola litre pošipa platio sam 213 kuna.

\"Kamenice\" imaju socrealističke stolce koji su me podsjetili na djetinjstvo. Ovdje ljudi čekaju mjesto. Zašto? Zato što ima najbolji recept u gradu – nostalgija plus dobra usluga i hrana te razumne cijene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije