O rastućem trendu kombiniranja piva i različitih vrsta hrane danas je u restoranu Muzej govorio Wolfgang Lindell, majstor pivar koji je posebno za ovu priliku došao iz središnjice grupacije Carlsberg u Kopenhagenu. Uz moderatoricu Ivu Šulentić, prezentaciji su prisustvovale Petra Nižetić, Žanamari Lalić i Renata Sopek koje su uživale u zanimljivoj pivskoj gastro priči.
Lindell je istaknuo kako je pivo iznimno zahvalno jer omogućava mnoštvo kombinacija koje obogaćuju gastronomsko iskustvo, a što odabrati u konačnici ovisi o preferencijama pojedinca i okusa u kojem najviše uživa. Savršen sklad okusa garantira vrhunska Carlsberg kvaliteta piva.
Ključan „sastojak“ za istinski gastro-pivski užitak je vrhunska kvaliteta piva, a upravo je „kvaliteta iznad svega“ bila osnovna ideja inovatora pivarske industrije i osnivača Carlsberga Jacoba Christiana Jacobsena. Ta se ideja njeguje i danas 160 godina kasnije. Naime, grupacija Carlsberg provodi jednake standarde za osiguravanje vrhunske kvalitete piva u svim svojim pivovarama diljem svijeta.