Pjevačica je dečku dala drugu šansu jer je mislila kako se batine više neće ponoviti

Rihanna priznala kako je pogriješila kada se vratila nasilniku Chrisu

rihanna
Pixsell
06.11.2009.
u 09:23

U nastavku javne ispovijesti 21-godišnja Rihanna priznala je kako je povratkom Chrisu nakon što ju je brutalno istukao dala loš primjer obožavateljima.

Nakon nedavnog intervjua u kojem je prvi put javno progovorila o noći kada ju je bivši dečko Chris Brown pretukao, Rihanna je nastavila otvarati dušu. Priznaje kako joj pomirenje s Brownom nakon što ju je istukao nije bio mudar potez jer je na taj način dala loš primjer svojim obožavateljima. Pjevačica je sebe uvjerila kako se tako što više neće ponoviti i zato je dala još jednu šansu njihovoj vezi.

- Vratila sam mu se nakon što mi je zadao takve bolne udarce, to je bilo pogrešno. Ali bezuvjetno sam ga voljela i zato sam mu se vratila. I ja sam samo ljudsko biće, nisam savršena - ispričala je 21-godišnja Rihanna dodajući kako je u tom trenutku to bila sasvim normalna reakcija. S druge strane i njezin sada bivši dečko u medijima izjavljuje kako uopće ne zna što mu je bilo u tom trenutku da je tako nasilno nasrnuo na svoju djevojku.

Zbog toga što je početkom veljače brutalno pretukao pjevačicu, Chris će odraditi šest mjeseci dobrotvornog rada i idućih pet godina mora od Rihanne mora biti udaljen najmanje 45 metara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije