Sezona je roštilja otvorena i vrijeme je da gril-majstori diljem Hrvatske pokažu što znaju. Kako bi roštiljanje proteklo savršeno, Večernji list od četvrtka 26. travnja donosi fen za roštilj, a u nedjelju 29. 4. potražite i kuharicu za roštilj na dar uz svaki
Večernjak
Mnogima su u mislima odresci, ćevapi, burgeri i kobasice te preljevi, umaci i marinade koji tako dobro idu uz njih. Ali najprije treba zapaliti vatru, a to je često najmukotrpniji dio pripreme za roštilj. A tek raspirivanje i održavanje žara! To je još teže jer stalno treba mahati lopaticom ne bi li se postigao pravi žar. S fenom za roštilj sve što trebate jest staviti ručkicu u fen i lagano vrtjeti dok ne dobijete savršen žar. I to je to!
Svoj fen za roštilj potražite na kioscima Tiska od četvrtka 26. travnja u paketu uz Večernji list za samo 15 kuna. I svaki će budući roštilj biti savršen.