Uz Staub

Sandra Bagarić zna najbolje kako kuhati pjevajući

sandra bagarić
Foto: Sara Dombre
1/6
20.01.2016.
u 11:30

Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuhane u ovom posuđu zadržavaju visoku nutricionističku vrijednost i puni intenzitet okusa, a zna to dobro i naša operna diva Sandra Bagarić

Lonac više nije simbol razbijene zagorjele posude u kojoj su naše bake pripremale Ajnpren juhu. On je danas, kada se u kvalitetu ulaže jednako kao i u dizajn – Njegovo Veličanstvo Lonac. Ono što su za doktore – kirurški instrumenti, za profesionalne vozače – automobili, to su za vrhunske kulinare i kuhare – kvalitetni Staub lonci i posude.

Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizualnih i tehničkih kontrola, kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvalitete. Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuhane u ovom posuđu zadržavaju visoku nutricionističku vrijednost i puni intenzitet okusa, a zna to dobro i naša operna diva Sandra Bagarić.

Danas se ovo posuđe od lijevanog željeza u potpunosti proizvodi u Francuskoj, po najvišim standardima kvalitete koju dokazuje u svakodnevnoj upotrebi u najprestižnijim restoranima širom svijeta. Staub je glavni izbor mnogih renomiranih šefova kuhinja, uključujući Paula Bocusea, šefa s tri Michelinove zvjezdice, ali i naše glazbene dive Sandre Bagarić. Upravo se ona uvjerila u njihovu kvalitetu, ali i dizajn.

Asortiman proizvoda Staub obuhvaća kolekcije lonaca cocotte, ovalno posuđe, tave, grill tave, kao i kompletne servise za ručanje i deserte. Ako bi se u samo dvije riječi mogli opisati ovi proizvodi, onda bi to bili stil i zadovoljstvo.

Foto: Sara Dombre

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tajcy
12:34 27.01.2016.

nemoj majke ti da ona pjeva :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije