U OSNOVNOJ ŠKOLI

Seksali se za vrijeme nastave pa učiteljica dobila otkaz

škola
PIXSELL.
26.03.2012.
u 21:14

Tijekom nastave u trećem razredu učiteljica nije uočila da se dvoje učenika upustilo u oralni seks ispod stola

Učiteljica osnovne škole u SAD-u dobila je otkaz jer nije primjetila da se dvoje osnovnoškolaca tijekom nastave seksaju ispod stola, prenosi Daily Mail.

Slučaj se dogodio prošlog tjedna u gradiću Tallulahu, a ravnateljica škole objasnila je kako je istragom utvrđeno da učiteljica nije posvetila dovoljno pažnje nadgledanju učenika. Tijekom nastave u trećem razredu nije uočila da se dvoje učenika upustilo u oralni seks ispod stola.

- Moramo biti sigurni da naši učitelji obraćaju pozornost na to što se događa u učionicama - izjavila je načelnica gradića Lisa Wilmore koja smatra da je odgovornost otpuštene učiteljice neupitna.

Objavljeno je i da su vlasti neke od učenika poslali na savjetovanje kod psihologa.

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:39 26.03.2012.

Učiteljica osnovne škole u SAD-u dobila je otkaz jer nije primjetila da se dvoje osnovnoškolaca tijekom nastave seksaju ispod stola..... ....Tijekom nastave u trećem razredu nije uočila.... >>>> Otisao je ovaj svijet vec odavno u ****. Kuda sve to vodivodi ? Trebalo bi roditelje tih ucenika zapitati sto o tome misle

Avatar arcanius
arcanius
22:35 26.03.2012.

treći razred???? pametnome dovoljno!

Avatar oris2
oris2
23:10 27.03.2012.

odj.bite: djeca vide starce kod kuche i onda ponavljaju za njima.Pozvati starce na razgovor u shkolu kod psihologa i razjasniti im da i pornografiju treba udaljiti od djece i sve bu u redu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije