Sastojci:
2 svinjska filea srednje veličine, 120 g sira, 3 žlice senfa, 1/2 vezice bosiljka, 1/2 vezice majčine dušice, 1/2 vezice peršina, sol, papar
Prilog:
150 g riže, 3 mrkve, 100 g graška, 50 g maslaca, sol
Priprema:
Svinjske filee izdubiti po sredini, a sir narezati na štapiće. Bosiljak, majčinu dušicu i peršin sitno nasjeckati i pomiješati. Filee začiniti po želji, premazati ih senfom, pa uvaljati u mješavinu bosiljka, peršina i majčine dušice. Pripremljene filee uviti u foliju i staviti u zagrijanu pećnicu dok ne omekšaju. Poslužiti rižoto od povrća.
Prilog:
Kuhati mrkvu i grašak u slanoj vodi, rižu posebno. Skuhane ih popržiti na maslacu i začiniti po želji. A možete i meso poslužiti na rikoli i tako ga dodatno "zazeleniti"!
>>Stimulans za seks i dobar obrok...Evo recepta