tajna uspjeha

Slavni nogometaš otkrio kako je izgubio osam kila u četiri tjedna: Pomogao je i krizni sastanak sa šefovima

Pixsell
12.07.2024.
u 13:17

Süle je znatno smršavio tijekom četverotjednog ljetovanja i izgubio impresivnih deset kilograma tjelesne težine.

Navijači su bili zapanjeni kada je Borussia Dortmund u srijedu na internetu objavila slike Niklasa Sülea tijekom dijagnostike performansi na početku priprema. Süle izgleda sjajno, vitko i dinamično – a samim time potpuno drukčije od prošle sezone, kada je imao dosta viška kilograma, piše 90min.de.

Prema izvješću Skya, Süle je navodno znatno smršavio tijekom četverotjednog ljetovanja i izgubio impresivnih deset kilograma tjelesne težine. Dakle, još dva kilograma više nego što je zadnji put objavio Bild. Süle je očito naporno radio tijekom svog osobnog ljetnog odmora za ovo izvanredno postignuće.

 

Sky izvještava da je Süle trenirao tri puta dnevno, sat i pol ujutro i poslijepodne te 45 minuta navečer. Uz to, kaže se da je Süle uz sebe imao vlastitog kuhara i osobnog trenera tijekom četverotjednog odmora na Mallorci. 

Rečeno je da je središnji branič Dortmunda jeo hranu bez glutena, bogatu vlaknima i puno ribe tijekom četiri tjedna. Prema Skyu, Süleova promjena dogodila se prije finala Lige prvaka u kojem je 28-godišnjak sjedio samo na klupi.

VEZANI ČLANCI: 

Süle je navodno donio odluku intenzivnije raditi na sebi. Pomogao je i krizni sastanak sa šefovima BVB-a neposredno prije njegova godišnjeg odmora, na kojem je, prema Skyu, Süleu jasno stavljeno do znanja da odgovorni od njega očekuju da poboljša svoj učinak, inače će biti posljedica.

Nutricionisti savjetuju: Ove četiri namirnice trebate jesti ako želite smršavjeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije