Talijani tradicional

Svaki deseti muškarac nogirao bi djevojku da ne zna kuhati

hrana
Arhiva VL
29.10.2010.
u 13:44

Pedeset posto muškaraca i 45 posto pripadnica nježnijeg spola smatraju kako je objed kod kuće romantičniji od večere u bilo kojem restoranu.

Jedan od deset muškaraca nogirao bi djevojku ako ona ne zna - kuhati. Drugim riječima, fino spravljena hrana u domaćoj kuhinji i dalje je za iznenađujuće mmnogo pripadnika muškog spola najbolji i najsigurniji put prema muškarčevu srcu. Ovo vrijedi za Talijane, a zaključak je proizišao iz istraživanja koje je među tri tisuće ljudi u Italiji provela talijanska tvrtka za proizvodnju tjestenine Giovanni Rani.

Osim toga, pokazala je ista anketa, pedeset posto muškaraca i 45 posto pripadnica nježnijeg spola smatraju kako je kod kuće spremljen objed puno romantičniji od večere u bilo kojem restoranu. Veliko je pitanje bi li ovako tradicionalni rezultati ispali da je anketa provedena u nekim drugim, manje tradicionalnim europskim zemljama.

Ključne riječi

Komentara 8

MO
morales
15:25 29.10.2010.

10 posto je vama iznenađujuće velik postotak?!?! I što je tu čudno, pretpostavljam da bi puno više žena nogiralo muškoga koji ne zna napraviti osnovne \"muške poslove\", kao npr. ako ne zna radit s tehnikom ili sl. Čak i u manje tradicionalnim zemljama, kako biste vi rekli.

DO
doktorica
19:14 29.10.2010.

Tradicionalni muškarci se ne snalaze u kuhinji.dok moderni pokušavaju nešto\"staflati\"

JA
jankoprekobrda
14:08 29.10.2010.

Zene su u principu slabe i neinventivne u kuhinji, ali im zato relativno dobro ide pospremanje i cisenje. U kuhinji su zene robovi tradicije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije