Ako se pitate u čemu je tajna da pizza i kod kuće uvijek ispadne savršena, morate znati da nije riječ o sastojcima. Njih ćete birati po svom osobnom ukusu.
Mnogi misle o tome što će staviti na pizzu - mozzarellu, povrće, dimljenu šunku, kulen i slično, no pritom zaboravljaju na tijesto.
Stručnjaci tvrde kako je riječ o "termodinamici", odnosno, temperaturi pečenja. Pizze se u restoranima i pizzerijama peku u krušnim pećima na temperaturi od 329 stupnjeva i vrućina se raspoređuje ravnomjerno.
Ako nemate krušnu peć, odnosno, pizzu pečete u svojoj kuhinju s plinskom ili električnom pećnicom, tada biste je trebali zagrijati na 230 stupnjeva i tada staviti pizzu unutra.
Imajte na umu da je pečete nekoliko minuta dulje ako ste na tijesto stavili povrće koje može "pustiti" vodu.
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na -- BredHot.com