Otvoreno o problemima

Vanja Mamić ipak je svom suprugu Zoranu spremna oprostiti nevjeru

Mamić
Pixsell
18.02.2010.
u 09:02

Nakon brojnih medijskih nagađanja o razvodu, supruga sportskog direktora Dinama Zorana Mamića priznala je da problemi u njenom braku postoje te da su priče o ljubavnoj vezi s trenerom jahanja Renatom Levanićem produkt ljudske zlobe.

Dok neke žene na medijske priče o suprugovoj nevjeri ne bi rekle ni riječ, 38-godišnja Vanja Mamić, supruga sportskog direktora Dinama Zorana Mamića, prozvanog za preljub, postupila je potpuno suprotno. Naime Vanja je tjedniku Gloria otvoreno priznala da problemi u njezinu braku i te kako postoje, ali o njihovu rješavanju ili mogućem razvodu ona i suprug nisu još uspjeli razgovarati iako, suprotno medijskom nagađanju, još žive u istoj kući.

 Problemi u Hrvatskoj

 – Imali smo i imamo problema, a kako će sve završiti ne znam i ne želim prejudicirati. Želim prvo razgovarati sa suprugom, ali mi još nismo uspjeli mirno sjesti i razjasniti neke stvari. Nadam se da će za to biti vremena i da ćemo naći zajednički jezik – objasnila je Vanja. Govoreći kao žena koja uistinu želi spasiti svoj brak, u jednom trenutku pokušala je i obraniti svog nevjernog supruga koji posljednje dvije godine ljubuje s Riječankom Anom Šikić riječima – za dobrim se konjem uvijek diže prašina.

 Kad je prašina u pitanju, ona se, prema riječima gospođe Mamić, rijetko dizala u Njemačkoj gdje je sa suprugom i djecom provela deset savršenih godina. Bračne nesuglasice počele su povratkom u Hrvatsku gdje su se suočili s mnogim problemima koji su ovih dana kulminirali.

 Dok sa suprugom Zoranom nije uspjela razjasniti napise o njihovoj dugogodišnjoj nevjeri, Vanja se potrudila na prihvatljiv način objasniti svojoj djeci, kćeri Nini i sinu Bruni, trenutačne probleme u obitelji.

 Vrlo zauzet suprug

 – Ja sam ta koja odgaja djecu i brine se o njima 24 sata na dan. Zoran je uvijek radio i inzistirao da ostanem doma i brinem se o djeci. Popričala sam s njima, a sad, koliko im je sve to sjelo, ne znam – iskrena je bila Vanja, oštro demantirajući romansu s trenerom jahanja Renatom Levanićem, opisavši trač kao produkt ljudske zloće i ljubomore. Na kraju ispovijesti u kojoj je naglasila da joj je obitelj najvažnija, supruga Zorana Mamića zaključila je da braku namjerava dati drugu šansu. I dok zli jezici prozivaju njezinu posesivnost kao razlog Zoranovih izvanbračnih izleta, Vanja je suprugu spremna oprostiti. 

Glasine o vezi s Mamićem po riječkim je kuloarima, navodno, širila upravo Ana Šikić, poduzetnica iz Kostrene koja se, pošto je vijest procurila, posve povukla iz javnosti. Kći pomorskoga kapetana suvlasnica je agencije Smartmedia koja je u Hrvatsku uvela novi tip oglašavanja – holograme. Poznatiji od Ane njezin je brat Nikša. On se prije deset godina, kad su mu bile 22, “proslavio” kao član razbojničke skupine koja je operirala po kućama u Crikvenici.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:36 18.02.2010.

Cijela Priština je na nogama zbog ove vijesti !!!

OB
-obrisani-
09:45 18.02.2010.

Ovo je udarna vijest na Kosovu!!!

AM
amarila
15:40 18.02.2010.

Ciganska posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije