postala je mentorica

Zarađuje učeći muškarce kako izlaziti sa ženama: 'Ovo nikada ne bi trebali raditi'

@littlebrunettebaddie
12.09.2024.
u 12:30

'Teško je naći balans, ali upravo to je ključno’.

Jedna žena otkrila je kako uspješno zarađuje pomažući muškarcima koji nemaju iskustva ili samopouzdanja u odnosima sa ženama. Alicia Davis (32) postala je savjetnica za muškarce koji se bore s niskim samopouzdanjem, bilo u društvenim ili seksualnim kontekstima. Ova Australka, koja se proslavila kao zvijezda filmova za odrasle, zarađuje impresivne iznose na svojoj platformi, gdje nudi sadržaje za odrasle, ali i savjetuje muškarce o spojevima, piše Mirror.

‘Ne koristim svoju platformu samo za seksi sadržaj, već i kao prostor za mentorstvo’, rekla je Alicia, ‘Pomažem muškarcima pružajući personalizirane savjete o seksu, spojevima, vezama i životu općenito’. 

VEZANI ČLANCI: 

Alicijin mentorski rad započeo je nakon što je pomogla Lachyju Mansellu, pobjedniku australske emisije ‘Beauty and the Geek’ iz 2021. godine. Lachy, tada u dobi od 34 godine, imao je problema s komunikacijom sa ženama, ali uz Alicijino vodstvo, njegov pristup izlascima značajno se promijenio. Alicia je čak dogovorila i spoj na kojem ga je uputila kako da se ponaša - što je rezultiralo velikim poboljšanjem njegovog samopouzdanja.

Nakon uspjeha s Lachyjem, Alicia je počela dobivati brojne zahtjeve za savjete o spojevima i odnosima. Kao bivša zatvorska službenica, Alicia je razvila jedinstveni pristup mentorstvu, ističući da mnogi muškarci griješe jer su ili previše arogantni ili su previše sramežljivi da bi mogli održati razgovor s ženama.

GALERIJA: Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

‘Muškarci često ili dolaze s prevelikim egom ili su previše nesigurni. Teško je naći balans, ali upravo to je ključno’, objašnjava Alicia. Dodaje da mnogi muškarci imaju problema s planiranjem pravog spoja, što često smanjuje šanse za uspjeh.

Alicia napominje da žene cijene muškarce koji pokazuju iskreno zanimanje za razgovor i koji znaju kako dati komplimente na način koji djeluje autentično i promišljeno. Humor, dodaje, također igra veliku ulogu u uspješnom spoju.

VEZANI ČLANCI: 

Zaključno, savjetuje muškarcima da budu otvoreni za konstruktivne kritike i da stave ego po strani kako bi postali uspješniji, bilo u društvenom ili seksualnom životu. ‘Osjetljivost i ego često idu ruku pod ruku, ali kad muškarci to ostave po strani, to je puno privlačnije’, ističe ona.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije