Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ju kritizirali

Žena priznala: ‘Gledala sam svog golog susjeda u njegovoj kuhinji, ali moj dečko kaže da to nije u redu’

Shutterstock
19.10.2023.
u 14:30

Ispričala je da živi u stambenoj zgradi koja ima dvorište koje je "jako malo" i ima jasan pogled na unutrašnjost kuće njezinog susjeda.

Jedan se muškarac žestoko posvađao sa svojom djevojkom nakon što mu je otkrila da je gledala u svog susjeda kroz prozor dok on gol stoji u kuhinji. Kad ju je suočio s tim problemom, inzistirala je da ne vidi problem u svojim postupcima, piše Mirror

Ispričala je da živi u stambenoj zgradi koja ima dvorište koje je "jako malo" i ima jasan pogled na unutrašnjost kuće njezinog susjeda. Na Redditu je napisala: “Dok sam bila u svojoj sobi vidjela sam na prozoru nasuprot sebe mišićavog muškarca koji je bio gol. Samo je stajao na sredini svoje kuhinje gol otprilike dvije minute. Pa sam ga samo promatrala (pazeći da skrenem pogled ako okrene lice u smjeru prozora). Ja osobno ne osjećam da je to pogrešno. Jedno je špijunirati susjeda, ali kad mi je samo u vidokrugu, nisam dužna skrenuti pogled. Mogao je navući svoje zavjese ako ne želi da ga se vidi." 

VEZANI ČLANCI:

No, dodala je da ju zanima što drugi ljudi misle jer se njezin dečko ne slaže s njom i misli da nije u redu gledati golu osobu u privatnosti svog doma, bez obzira na situaciju. "To nije rekao zbog ljubomore što ja gledam drugog muškarca, već na temelju njegovog strogog osjećaja za ispravno i pogrešno". dodala je.

Jedan korisnik društvenih medija je kritizirao ženu jer bez poštovanja gleda u tuđe domove. "Općenito se smatra nepristojnim gledati u nečiji dom. Činjenica da si se potrudila da te ne vidi dok to radiš sugerira da je na nekoj razini da već znaš što radiš nepristojno. To ne znači da je užasno moralno pogrešno, ali odgovori u ovoj temi koji brane gledanje ljudima u prozore pomalo su smiješni."

Međutim, druga se osoba nije složila i rekla da krivnju ne treba svaljivati ​​na djevojku. “Gledat ću na ovo sa strane stvari gole osobe. Ako stojim na svom prozoru gola i netko me vidi, onda sam ja kriva. Ako ne želim da me vide golu, onda neću stajati tamo kod svog prozora i puštati da sve visi. Svatko tko gleda, gledat će jer se tome gotovo ne može pomoći. Ovdje nema žrtava i ništa nije pogrešno s vama što ste gledali." 

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije