Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Žena se požalila: 'Suprug ima neobičan fetiš u seksu, ne mogu više to podnijeti'

shutterstock
06.04.2021.
u 22:15

Nedavno me čak pitao može li se odjenuti u ženu - s čipkastim grudnjakom i punim make-upom - dok se seksamo, kaže žena koju to ne uzbuđuje, upravo suprotno

Moj se suprug voli povremeno oblačiti kao žena, što mi je nedavno počelo smetati, požalila se anonimno žena u pismu terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

U braku su, kaže, već 12 godina, a ona za njegov fetiš zna od samog početka i nikad joj prije nisu smetale te njegove sklonosti.

- To je uvijek nekako bila 'njegova stvar', no s vremenom - njemu je sad 40, a meni 39 godina - je ta njegova želja sve izraženija i sve češće želi odjenuti žensku odjeću, što počinje utjecati na naš brak - napisala je žena anonimno.

Uvijek ju je do sad, dodaje, suprug tražio za dopuštenje da odjene žensku odjeću, no sad je počeo tražiti da se i ona uključi u tu 'igru', pa sad osjeća kao da joj to nameće. 

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

1/5

- Nedavno me čak pitao može li se odjenuti u ženu - s čipkastim grudnjakom i punim make-upom - dok se seksamo - rekla je, no nju to, kaže, ne uzbuđuje, upravo suprotno.

- Osjećam se kao da ga gubim - kaže žena i, premda ga ne želi uvrijediti, najradije bi da on svoj fetiš drži dalje od njihovog seksualnog života.

- Udovoljili ste njegovoj želji i pružili ste mu podršku, no to ne znači da želite i aktivno u tome sudjelovati - rekla joj je Deidre i poručila kako je 'već napravila sve što je mogla, pa mu sad treba otvoreno reći da to ne želi u seksu'.

- Recite mu to pažljivo da ga ne povrijedite, ali nemojte pristajati na nešto što vam je odbojno - zaključila je seks terapeutkinja.

Pogledajte kako najlakše do orgazma

Ključne riječi

Komentara 5

OC
OCB
07:14 07.04.2021.

Čuj, "reci mu to pažljivo da ga ne povrijediš..." Reci mu jednostavno: odjebi i... kraj priče.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
03:17 07.04.2021.

normalna si žena i bježi kud te noge nose još možeš naći normalnog muža

TR
trinaest
21:15 10.04.2021.

Obuci se ti u medvjeda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije