Tomislav Krasnec

Što je Ursula zaista rekla o obveznom cijepljenju

04.12.2021.
u 13:42

Dio koji kaže da je uvođenje obveze cijepljenja isključivo stvar nacionalnih vlasti, nikako europskih, zaista jest važan

Komentara 5

RO
RobertZG
14:56 04.12.2021.

Što je Ursula zaista rekla o obveznom cijepljenju... Ne znam nisam premium čitatelj pa valjda zbog toga nije ni bitno. Al zato znam kaj je Nives obukla ujutro i koliko je Maja Šuput prdnula prošli tjedan...a to je ono bitno😂

DU
Deleted user
14:11 04.12.2021.

Ursula uništi sve čega se prihvati! Uništila je njemačke obitelji, uništila je njemačku vojsku, sada uništava EU...

DU
Deleted user
14:19 04.12.2021.

Znamo da ce biti obvezno i znamo da ako nam se nesto zakomplicira da smo potpisali da je bilo dragovoljno. Kao i operacija…i s jednom razlikom da operacija nije obvezna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije