odmor u pustinji

Angelina i Brad pobjegli na romantičan odmor bez djece

angelina
Pixsell
01.04.2011.
u 17:00

Brad je u odmaralište okruženo planinama i pustinjom stigao iz New Orleansa gdje snima film “Cogan's Trade”, a Angelina ga je ondje čekala. Iznajmili su najbolji apartman čija cijena za jednu noć prelazi 3,300 dolara.

Pobjeći od šestero male djece na romantičan odmor gotovo je nemoguća misija, ali svemogući Angelina Jolie i Brad Pitt uspjeli su i u tome! Najslavniji hollywoodski par prošli je vikend proveo bez svojih mališana u luksuznom odmaralištu Amangiri na jezeru Powell u Utahu.

Brad je u odmaralište okruženo planinama i pustinjom stigao iz New Orleansa gdje snima film “Cogan's Trade”, a Angelina ga je ondje čekala. Iznajmili su najbolji apartman čija cijena za jednu noć prelazi 3,300 dolara. Osim u raznim tretmanima opuštanja i uljepšavanja par je uživao i u letu iznad veličanstvenog jezera.

- Brad je rekao kako je uživao u malo slobodnog vremena kojeg su mama i tata izdvojili za sebe – izjavio je izvor blizak paru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije