ostat će prijatelji

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver: Razvod nakon 25 godina

arnold schwarzenegger
pixsell
10.05.2011.
u 08:54

Objava razvoda jednog od najdugovječnijih holivudskih parova koji ima četvero djece mnoge je šokirala

Malo je tko to očekivao, no nekadašnja najveća zvijezda američkih akcijskih filmova i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger objavio je kraj 25-godišnjeg braka s Mariom Shriver. Glumac i njegova supruga već nekoliko tjedana žive odvojeno, a Maria je najavila da će se potpuno iseliti iz obiteljske vile u Brentwoodu.

Vijest o razvodu jednog od najdugovječnijih holivudskih parova koji ima četvero djece američki mediji objavili su jučer.

- Nakon dugo razmišljanja, molitvi i razgovora došli smo do zajedničke odluke o razvodu, stoji u zajedničkom priopćenju.

Maria i Arnold vjenčali su se 1986. godine. Kad su se upoznali, ona je radila kao televizijska novinarka. Sve do suprugova političkog angažmana u kojemu mu je kao nećakinja Johna F. Kennedyja itekako pomogla da postigne svoje ciljeve i postane guverner Kalifornije Shriver je bila televizijska voditeljica na NBC News.

U brojnim kriznim situacijama u kojima se Schwarzenegger našao u karijeri uvijek je čvrsto stajala uza svog supruga.

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:34 10.05.2011.

Vise ne vazi ona: I\'ll be back ....

PB
predrag borna
11:10 10.05.2011.

To je ionako bio igrokaz za javnost.Nema tu ljubavi nego samo interesa.Terminator je kao body-builder došao u Ameriku sa jasnom projekcijom što želi i to je postigao.Sada kada više nema nikakve mogućnosti da mu ovo politički i profesionalno naškodi....razlaz.Taj brak je ionako bio natjecanje dvaju jakih ličnosti od kojih ni jedna ne želi popustiti.Nema tu puno emocija jer je to samo posao.

OB
-obrisani-
12:34 10.05.2011.

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver ali \"Prava Hrvatica\" Marijana i njen hrvatski muž ostaju zajedno jer otkad se ona istegnula i pretegnula osječa se tako spokojno, domoljubno i fino uz svog muža..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije