ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Ruža je prije dolaska u 'Ljubav je na selu' imala moždani udar: Nisam osjećala noge i pala sam na pod

Foto: RTL
1/6
05.10.2024.
u 21:00

Došli su doktori avionom iz Švedske po mene u Zagreb jer nisu htjeli da letim sama. Kontrolirali su me na letu. Nisam mogla sama, ispričala je

U 17, sezoni showa "Ljubav je na selu" Ruža pokušava osvojiti srce farmera Ilije i zasad su se zbližili, a u nastavku sezone saznat ćemo kako se razvijao njihov odnos. Ruža živi u Švedskoj, a krajem prošle godine imala je ozbiljnih zdravstvenih problema kada je doživjela moždani udar.  - Bila sam u Bosni i Hercegovini blizu Doboja. Ušla sam u trgovinu, nisam osjećala noge i pala sam na pod. Vrtjelo mi se u glavi i bila mi je muka. Nisam mogla stajati. Hitna pomoć je brzo došla. Doktori su me već čekali u bolnici kad su me dovezli i postavili su dijagnozu da je moždani udar - ispričala je u razgovoru za RTL. Dodala je kako je u bolnici u BiH ostala pet dana i već drugi dan se osjećala bolje. 

- Šetala sam i vratila snagu. Došli su doktori avionom iz Švedske po mene u Zagreb jer nisu htjeli da letim sama. Kontrolirali su me na letu. Nisam mogla sama. Švedska ima dobro zdravstveno osiguranje koje, naravno plaćaš cijeli život - rekla je Ruža. Sada se, kaže osjeća dobro i nema nikakvih posljedica, jedino joj ljetne vrućine znaju stvarati problem. Ruža je u mirovini i najveći užitak joj je promatrati kako odrastaju njezini unuci, a prije ulaska u show pričala je o svojoj prvoj ljubavi i o tome kako je mlada ušla u brak. 

VEZANI ČLANCI

- Prva moja ljubav je bila s 15 godina. On je bio moj muž, s 15 godina sam se udala i s nepunih 16 godina postala sam mama tako da mladost nisam imala nego sam bila, dijete, mama i žena. Tako da za mene nije bilo vremena. Danas imam sve vrijeme u životu i danas mogu misliti samo na sebe. Djeca su odrasla, imaju svoje obitelji, svoj život i oni meni žele sreću u životu i da ja samo uživam - ispričala je tada za RTL. Objasnila je i zašto se opet odlučila prijaviti u show "Ljubav je na selu".  

- Došla sam ovdje, kao što je i prošle godine bio plan da ostanem ovdje. Još to nije uspjelo, još sam na tom putu. Došla sam u Zagreb i obilazim okolicu Hrvatske. Dobila sam puno prijatelja u prošloj sezoni i to mi je jako važno i danas smo prijatelji i zato sam se prijavila i u ovu sezonu da steknem još više prijatelja i moguće novu ljubav. I tako, nova ljubav se dogodila, novi prijatelj se dogodio tako da mi je sve kako treba - rekla je Ruža.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

1/21
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije