Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINC SLAVI ROĐENDAN

Nova fotografija koju je snimila Kate Middleton sve je raznježila: Tako opušteno, normalno, puno radosti

Foto: Reuters
1/8
21.06.2024.
u 13:30

Fotografiju je princeza od Walesa snimila u Norfolku prošlog mjeseca, a ova fotografija koja pokazuje zaigranu stranu princa Williama i njihovu nasmijanu djecu je raznježila pratitelje na Instagramu

Na službenom Instagram profilu princa i princeze od Walesa objavljena je nova fotografija na kojoj princ William skače u zrak sa sinovima Georgeom i Louisom i kćeri Charlotte. Nova slika princa od Walesa objavljena je povodom njegovog 42. rođendana koji slavi danas. - Sretan rođendan tata, svi te jako volimo! -  stoji u opisu fotografije koji je potpisala njegova supruga Kate Middleton.

Fotografiju je princeza od Walesa snimila u Norfolku prošlog mjeseca, a ova fotografija koja pokazuje zaigranu stranu princa Williama i njihovu nasmijanu djecu je raznježila pratitelje na Instagramu. - Ovo je najljepša fotografija vaše obitelji koju sam ikad vidio. Vjerojatno najbolja slika koju ste ikada podijelili - tako opuštena, normalna, puna radosti. Ovo je najbolja fotografija kraljevske obitelji ikada. Oh, kako divna fotografija Williama i djece. Sretan rođendan Williame. Jedan od najboljih obiteljskih portreta ikada. Hvata svu radost, ljubav i smijeh - oduševljeno su ispod ove fotografije pisali pratitelji princa i princeze od Walesa koji na ovoj društvenoj mreži imaju više od 16 milijuna pratitelja. 

 

 

VEZANI ČLANCI

Osim ove fotografije obožavatelje kraljevske obitelji nedavno je razveselilo što se Kate Middleton pojavila na paradi Trooping the Colour. Podsjetimo, princeza od Walesa je prije tri mjeseca objavila kako joj je dijagnosticiran rak te da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji i od početka godine nije obavljala kraljevske dužnosti i ovo joj je bilo prvo pojavljivanje u javnosti u zadnjih šest mjeseci. Kate je uoči dolaska na paradu u poruci javnosti napisala kako njezina borba još nije gotova i kako ima dobrih i loših dana, te da je očekuje još nekoliko mjeseci kemoterapije.

Princ William je najstariji sin kralja Charlesa i princeze Diane i rodio se u bolnici St Mary's, Paddington 21. lipnja 1982. godine.
Sa samo devet mjeseci, pratio je svoje roditelje u šestotjedni službeni posjet Australiji i Novom Zelandu i ovim je potezom princeza Diana prekršila dugogodišnju kraljevsku tradiciju jer su do tada djece te dobi bila povjerena na čuvanje dadiljama i nisu išla s roditeljima.  Njegova majka Diana, koja se od Charlesa rastala 1992., poginula je u prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine kada je William imao samo 15 godina, a njegov brat princ Harry 12 godina. William je svoju suprugu Kate Middleton upoznao na Sveučilištu St Andrews, a par se vjenčao u Westminsterskoj opatiji 2011. nakon osam godina veze.

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije