na tiktoku

Baby Lasagna otkrio kako bi njegova nova pjesma zvučala na hrvatskom jeziku

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/13
25.06.2024.
u 18:35

"Kako bi zvučala moja nova pjesma na hrvatskom jeziku?", napisao je Lasagna u opisu videa u kojem je otkrio kako ide tekst pjesme.

Naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28), radi punom parom pa je nedavno najavio i novi singl te videospot za pjesmu. A tim povodom oglasio se i na društvenim mrežama gdje je podijelio kratki video u kojem svira gitaru, pjeva, pleše... "Kako bi zvučala moja nova pjesma na hrvatskom jeziku?", napisao je Lasagna u opisu videa u kojem je otkrio kako ide tekst pjesme.

@thebabylasagnaofficial how would my new song sound in Croatian? 🫣 #babylasagna #andi #newsong #fyp ♬ original sound - The Baby Lasagna Official

Podsjetimo, Baby Lasagna na TikToku je nedavno razveselio pratitelje snimkom koju je objavio gdje radi grimase na pjesmu "Teenage Dirtbag" grupe Wheatus. Glazbenik je kosu stilizirao tako da je izgledao kao "emo boy", a to su prepoznali i brojni obožavatelji. "Dobili smo Baby Lasagnu emo fazu", "Emo Marko", "Uljepšao si mi dan", "Ovo je slatko", pisali su u komentarima ispod TikToka obožavatelji. 

Inače, Marko je nedavno najavio veliku europsku i britansku turneju sa svojim projektom Baby Lasagna za proljeće 2025. Producirana od strane Live Nation, najveće svjetske promotorske kuće, turneja će Baby Lasagnu odvesti u 16 država i na 21 koncert kroz period od šest tjedana. Turneja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su izuzetno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca unaprijed, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra

Osim toga, Baby Lasagna radi punom parom pa je najavio i novi singl te video spot za pjesmu, a čiji se izlazak očekuje krajem ovog mjeseca. Nastavak je to ujedno i velikog globalnog hita "Rim Tim Tagi Dim", pjesme s uvjerljivo najviše glasova publike na ovogodišnjoj Euroviziji, koja trenutno broji više od 36 milijuna streamova na platformi Spotify.

 

VIDEO Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije