SIN NAJPOPULARNIJE DOMAĆE PJEVAČICE

FOTO Nećete vjerovati što je Majin Bloom napravio u vrtiću: 'I tako ja dobijem fotku'

Foto: Instagram screenshot
1/17
28.09.2024.
u 19:30

Omiljena pjevačica od teta iz vrtića je dobila zanimljiv poklon - fotografiju svog sina Blooma s njegovom novodizajniranom Adidas hoodicom.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput (45) i njezin trogodišnji sinčić Bloom pravi su hit na društvenim mrežama. Zagrepčanka gotovo svakodnevno uveseljava svoje pratitelje objavama novih dogodovština nje i njezinog mezimca, od 'carpool karaoka' do zajedničkih obiteljskih izleta. Sada je putem priča na Instagramu podijelila novu urnebesnu fotografiju, ovaj put iz vrtića.

- I tako ja dobijem sliku iz vrtića da se Bloom sam dizajnirao da bude kul (poderao majicu do pupka) - napisala je Maja uz fotografiju Blooma kojeg ni poderana majica nije spriječila da razvuče osmijeh od uha do uha i spremno pozira za fotografiju. Riječ je o hoodici brenda Adidas, a prizor koji je pjevačica dobila iz vrtića možete pogledati ispod.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Šuput često oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama objavama s njezinim trogodišnjim sinčićem Bloomom. Dinamični duo prije par dana javio se iz automobila, a u prvom planu ponovno su bili Bloom i njegove vokalne sposobnosti. Naime, on je ovaj put pokazao vlastitu interpretaciju pjesme 'Move' Adama Porta koja je Maju, ali i njene obožavatelje, nasmijala do suza.

VEZANI ČLANCI:

- Njegova interpretacija mi popravi i najgori dan - napisala je pjevačica u opisu objave i priložila bezbroj nasmijanih emotikona. S njom su se složili i pratitelji: - "Svima on popravi svaki dan", "Bloom je mala komedija preslatka", "Mislim da je vrijeme da Bloom ima svoj profil. Razočaram se kad otvorim tvoj i vidim da nama njega, baš se razočaram. Bez uvrede ali Bloom je Bloom. Slatkiš najslađi, presmiješni", "Čovjek s emocijom", "Preslatko", "Dijete puno pozitive" - pisali su komplimente na Bloomov račun.

Pjevačica je već jednom na Instagramu podijelila video na kojem njen sinčić pokazuje glasovne mogućnosti. S radija u automobilu čula se pjesma ''Beauty and a Beat'' kanadske zvijezde Justina Biebera, a Bloom je pjevušio tekst hita koji na platformama broji milijune slušanja. Zanimljivo, Bloomova frizura podsjeća na Bieberovu iz mlađih dana. "Ono kad te baš pogodi pjesma", napisala je ponosna mama u opisu objave u kojoj je njezin sin ponovno naišao na mnogobrojne komplimente Majinih obožavatelja. 

GALERIJA: Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

"Koliko dijete već ima osjećaja za muziku, rođena buduća zvijezda", "Ručice, pokreti, ritam, frizura, sve u jednom", "Rođeni glazbenik. Vidi se da osjeća za glazbu", "Ima ritam u krvi. Majo, to treba poticati", pisali su pratitelji pjevačici, a jedan je čak predložio da se dogovori duet Blooma i Albe, kćerkice Petra Graše: "Odmah dogovoriti duet s malom od Graše... Oboje su rođeni glazbenici... Presladak je", glasi komentar.

Šuput je nedavno nastupala na Hvaru, a pratnja na koncertu bili su joj suprug Nenad Tatarinov i njihov sin Bloom. Trogodišnji Bloom pokazao je veliki interes za instrumente na pozornici i prije početka koncerta svirao je na bubnjevima, a sve je to pjevačica zabilježila u videosnimci koju je objavila na Instagramu. U videu maleni Bloom šalje poljubac mami i u tatinom naručju promatra s pozornice mamin nastup. "A koje sreće kada mamu vidi i jasno mu je i nije. Jao što je maleni medeni. Ne može slađe. Koji srcolomac. Baš si strašna, MAMA Br.1. Ovo je najslađe dijete. Presladak je", napisali su ispod objave Majini pratitelji.

Komentara 2

CR
crocro
21:00 28.09.2024.

Ovo više nema smisla, dajte otvorite jedan serijal svakodnevnih aktivnosti djeteta i roditelja, jedna epizoda u 08,00 sati a jedna epizoda u 14,00 sati i posljednja u 20,00 sati i tako svaki dan. Nema nikakvog smisla svakodnevno izvješćivati samo dva puta. Najidealnije bi bilo četiri puta dnevno, osim nedjeljom i blagdanima po pet puta. Tako bi trebalo izgledati "novodizajnirano" i autorski potpisano vrijeme izvješćivanja o aktivnostima ove svjetski jedinstvene obitelji.

PO
Poletarac101
20:57 28.09.2024.

Jadno dijete a kaj buš ...Sigurno bu bil novinar i pisao o ovakvim big news

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije